Nyheter

Välkommen till Mälardalsrådets nya medlem - Hällefors kommun!

På Mälardalsrådets senaste styrelsemöte välkomnades Hällefors kommun som vår nya medlem.

- Vi hälsar Hällefors kommun varmt välkomna som ny medlem i Mälardalsrådet! Det är glädjande att fler ser behovet och vill vara med i det storregionala samarbetet. Stockholm-Mälarregionen har en stark gemensam röst när vi lyfter fram regionen och våra prioriteringar i nationella och internationella sammanhang, säger Erika Ullberg (S), Mälardalsrådets ordförande.
Hällefors hälsar att de ser fram emot medlemskapet. - Det ska bli kul och spännande att att vidga vyerna, menar Annahelena Jernberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Hällefors kommun.

Mälardalsrådets medlemmar representeras och leder verksamheten genom styrelsen och rådet. Vi uppmuntrar ett aktivt medlemskap där politiker, näringsliv och akademi från Stockholm-Mälarregionen kan mötas och samverka kring gemensamma samhällsutmaningar.

Vill du att vi besöker din organisation och berättar mer om vad det innebär att vara medlem och hur vi tillsammans stärker den storregionala utvecklingen – kontakta generalsekreterare Maria Nimvik Stern på 070 548 13 02 eller maria.nimvikstern@malardalsradet.se